TRX

 

Zo fit als een Navy Seal

Een voormalig Navy Seal heeft de TRX ontwikkeld. Hij was op zoek naar een effectieve en eenvoudige manier om op locatie toch op een hoogwaardige manier fitness-achtige oefeningen te kunnen doen. De touwen die de marinier ontwikkelde, duiken nu op in sportscholen en slaat ook aan bij topsporters.

 

De TRX moet wordt opgehangen aan een ankerpunt (balk/deur/lantaarnpaal/boom) en bestaat uit twee even lange banden met handvatten. Bij de TRX wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop de TRX ingezet kan worden.

De zwaarte van de oefening bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor is er meer of minder weerstand. De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau tegelijk kan worden beoefend. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Trainen als een Navy Seal

Een TRX-training is iets wat je moet ervaren. Je moet het een paar keer gedaan hebben om daadwerkelijk te weten wat het is. Kom eens langs en ervaar het zelf!

 

Nieuws

VOOR LEDEN

Heb je zin in een pittige workout met veel variatie dan is stootzak training iets voor jou!----------------------------------------------------------

Nieuwjaars borrel zondag 5 Februari 15.00-1700 

 

 

Ruime gratis parkeergelegenheid voor de dojo aanwezig

 

Kijk hier naar een mooie Promotie video van de FreeFightClub

Contact

DOJO
Homburg 20a
4153 BS Beesd

jo.verstegen@wxs.nl

+316-225.68.119

Vereniging zelfverdediging John Verstegen
KvK nr.:110467336 Tiel

De lessen staan onder leiding van John Verstegen 2 DAN FF